top of page

Rugaciune in caz de boli molipsitoare



Intristare si durere ne-a inconjurat pe noi oamenii si chinurile iadului ne-au aflat pe noi, Mantuitorule si umbra mortii ne-a acoperit pentru pacatele noastre, iubitorule de oameni si inainte de vreme ne lipsim de viata si nu ne pricepem ce vom face. Numai catre Tine, Doctorul Sufletelor si al trupurilor si la adancul indurarii Tale cazand, cu zdrobire de inima si cu umilinta, strigam: Izvorule al vietii, miluieste-ne si pazeste poporul Tau cel deznadajduit, pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, ca un Indurat.

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.

Viforul pacatelor acum ne-a ajuns, valurile bolilor acum ne inconjoara, neincetate dureri ne cufunda, intristari si dureri ne-au aflat pe noi ticalosii. Apostoli ai Domnului! Tinde-ti mana de ajutor, cu rugaciunile voastre.

Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Fiind loviti, Fecioara, cu dureri grele si neincetate, toti la Tine cautam. Cu acoperamantul Tau cel puternic mantuieste-ne pe toti, Preacurata, indura-Te Maica Dumnezeiasca si mantuieste-ne de ciuma si de boala cea cumplita si vindeca-ne durerile, mintuitoarea noastra.

260 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page