top of page

Sfinti la care sa te rogi pentru a ramine insarcinata


Sfânta Ecaterina

Sfânta Ecaterina este sărbătorită de creștini pe 25 noiembrie. Ea este ocrotitoarea tuturor mamelor, îi apară pe cei care sunt căsătoriți și le ajută pe femeile care își doresc un copil să rămână însărcinate. Mai mult, Sfânta Ecaterina are grijă și de cei bolnavi, de cei care au necazuri și de bătrâni. Ea este protectoarea tuturor copiilor, studenților, elevilor și celor care sunt pasionați de învățătură.


Sfântul Stelian

Sfântul Stelian este cunoscut ca fiind cel care îi apară pe copii și este sărbătorit pe data de 26 noiembrie. Acesta are grijă de copii, dar rugăciunile adresate lui le ajută și pe femeile care își doresc să devină mame. Moaștele Sfântului Stelian se află în București, la Biserica Sfântul Stelian, cunoscută și sub denumirea de “Lucaci'. Anual, foarte multe femei dornice să devină mame trec pragul acestui loc sfânt pentru a se ruga.


Sfântul Nectarie

Sfântul Nectarie este o altă figură bisericească cunoscută pentru minunile săvârșite și unul dintre sfinții la care să te rogi pentru a rămâne însărcinată. Rugăciunile adresate acestui sfânt au dus la vindecarea unor boli foarte grave, printre care și cancerul. Mai mult, multe femei care sufereau de diferite afecțiuni ce le împiedicau să devină mame au reușit să își împlinească visul. Moaștele Sfântului Nectarie se află la Biserica Radu-Vodă din București, loc de pelerinaj pentru foarte mulți credincioși.

7 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page