top of page

Suntem fiinte spirituale: 4 Rugaciuni din intreaga lume


O rugaciune budista pentru iertare

Daca am ranit pe cineva, in orice mod, fie constient, fie inconstient Din cauza nesigurantelor mele, ii cer iertarea. Daca m-a ranit cineva, in orice mod, fie constient, fie inconstient Din cauza propriilor nesigurante, Il iert. Si daca exista vreo situatie pe care nu sunt inca pregatit/a sa o iert, Ma iert pentru aceasta. Pentru toate modurile in care imi fac rau Negandu-ma, indoindu-ma de mine, minimalizandu-ma, Autojudecandu-ma sau ne fiind bland/a cu mine Datorita nesigurantelor mele, Ma iert.


Rugaciunea islamica a seninatatii

Dumnezeu mi-a daruit seninatatea De a accepta ceea ce nu pot schimba; Curajul de a schimba ceea ce pot schima; Si intelepciunea de a vedea diferenta. Traind fiecare zi, la timpul ei; Bucurandu-ma de fiecare moment la timpul sau; Acceptand momentele grele, ca o cale catre pace; Acceptand, asemenea Lui, aceasta luma pacatoasa Asa cum este, nu cum mi-as fi dorit-o eu; Fiind increzator/oare ca El va face totul bine, Daca ma supun vointei Lui; Ca voi fi fericit/a in aceasta viata Si in mod suprem fericit/a cu El Acum si pentru totdeauna, Amin.


Rugaciune Maya

De la Est, Casa Luminii, Fie ca intelepciunea sa se coboare in noi Astfel incat sa vedem toate lucrurile cu claritate. De la Nord, Casa Noptii, Fie ca intelepciunea sa se aprinda in noi Astfel incat sa cunoastem totul din interior. De la Vest, Casa Transformarii, Fie ca intelepciunea sa se transforme in actiunea corecta Asa incat sa facem ceea ce este de facut. De la Sud, Casa Soarelui Etern, Fie ca ceea ce facem corect sa hraneasca ogoarele, Asa incat sa ne bucuram de fructele existentei Planetare. De Sus, Casa Cerului, Acolo unde oamenii stelelor si Stramosii se aduna Fie ca bine-cuvantarile lor sa vina spre noi Acum. De dedesubt, Casa Pamantului, Fie ca bataia inimii sale, Sa ne bine-cuvanteze cu armonie si sa inceteze tot razboiul. Din Centru, de la Sursa Galactica, Care este pretutindeni si in acelasi timp, Fie ca totul sa fie cunoscut. Precum lumina iubirii reciproce Oh Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho, Sa se pogoare Armonia Mintii si a Naturii.


Rugaciune evreiasca pentru raspunsul lui Dumnezeu la ruga

Asculta-ne vocea, O Doamne; iarta-ne si ai mila de noi. Accepta ruga noastra in mila, cu gratie. Pentru ca esti Dumnezeul care asculta rugaciuni si rugamintile umile. O Domnul nostru, nu ne indeparta de prezenta ta, Pentru ca Tu asculti rugaciunile poporului lui Israel cu mila. Fii bine-cuvantat, O Doamne, care asculti rugaciuni.

77 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page